Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj 2 izbový byt, lukratívny projekt Apollo Residence, garážové státie

  • Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

NOVÁ CENA!! Realitná kancelária Pavlik&Partners Vám ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový apartmán v nadštandardnom projekte Apollo Residence v modernej časti Bratislava I. 

Nachádza sa na 3. poschodí.

Výmera apartmánu je 45,47m2.

Nehnuteľnosť je kompletne dokončená do štandardu vrátane kuchynskej linky so všetkými vstavanými spotrebičmi značky Gorenje.

Taktiež v cene ostáva komplet zariadenie- manželská posteľ, skriňa, na mieru nábytok v obývacej časti, pohovka, stolíky, jedálenský stôl so stoličkami. 

Podlahové kúrenie v celom byte, možnosť stropného chladenia, inteligentná elektroinštalácia, znižované 3,5m vysoké stropy, kamerový systém v spoločných priestoroch, 2x osobný výťah a 1x nákladný výťah, 24h recepcia.

Veľkou výhodou je aj vyhradené garážové miesto k tomuto bytu. Výťahom z poschodia bytu sa dostanete priamo do suterénu bytového domu ku svojmu garážovému státiu.

Komletné mesačné náklady sú 175 eur.

Apartmán ešte nebol obývaný.

Moderný, štýlový apartmán bez žiadnych ďalších investícii vhodný ako štartovací byt alebo ako investičná nehnuteľnosť do prenájmu. 

Apollo Residence je nadštandardný projekt skolaudovaný v roku 2022 v modernej časti Starého mesta Bratislavy. Na prízemí budovy budú rôzne služby. V pešej dostupnosti nákupné centrum Nivy aj Eurovea.

Cena 269 000 eur je vrátane kompletného zariadenia bytu aj značkových spotrebičov + 30 000 eur za vyhradené parkovacie miesto v garáži. Bezkonkurenčne najvýhodnejšia cena v tomto projekte.

Výborná ponuka pre viac info nás neváhajte kontaktovať.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
45.47 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
tehla
Garáž:
áno
Rok kolaudácie:
2022
Poschodie:
3
Plocha garáže:
14 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno

Hypotekárna kalkulačka

269 000 €
Ulica: Chalupkova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:

Mgr. Katarína Pavliková, RSc.

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme